nieuws

Wendy van Rheenen wint gratis overnachting St. Gerlach

Hotel

Wendy van Rheenen, administratief medewerker bij Price Waterhouse Coopers, heeft een gratis overnachting gewonnen in Château St. Gerlach, de winnaar van de Dutch Hotel Award (DHA) 2007. Wendy is een van de ruim 1500 mensen die een stem uitbrachten op de filmpjes van de drie DHA-finalisten. Onder de inzenders zou een gratis verblijf worden verloot.

Wendy van Rheenen wint gratis overnachting St. Gerlach

Wendy van Rheenen stemde vorige week op de video van St. Gerlach. Haar motivatie: ‘Ik heb van collega’s al veel verhalen gehoord over St. Gerlach. Volgens mij een droomhotel, en in het filmpje komt dit helemaal tot uitdrukking. Het lijkt me een droom hier eens te logeren.’

De Dutch Hotel Award 2007 is afgelopen vrijdag in Château St. Gerlach uitgereikt aan het voltallige managementteam.

Reageer op dit artikel