nieuws

WestCord Hotels start Twitteractie met QR-codes

Hotel

WestCord Hotels is vanaf 25 augustus gestart met een exclusieve actie via sociale media. In samenwerking met Heineken verloot WestCord Hotels concertkaarten van soulzanger Alain Clark. WestCord zet hierbij de steeds vaker gebruikte QR-codes in.

WestCord Hotels start Twitteractie met QR-codes

In alle dertien WestCord hotels hangen posters met een unieke QR-code. De QR-code kan de gast scannen met zijn smartphone. Door de QR-code te scannen, verschijnt er een bericht welke direct geplaatst wordt op Twitter.

De vermelding van het bericht op Twitter betekent automatisch dat er wordt deelgenomen aan de actie om in aanmerking te komen voor de concertkaarten. Op 23 september maakt WestCord Hotels op Twitter en Facebook bekend wie drie concertkaarten met bijbehorend VIP-verblijf in het WestCord Fashion Hotel Amsterdam heeft gewonnen. Het concert van Alain Clark vindt plaats op 8 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Reageer op dit artikel