nieuws

Wiegel ambassadeur Châteaux et Résidences

Hotel

Châteaux et Résidences Gastronomiques krijgt Hans Wiegel als ambassadeur. Wiegel wordt tijdens een galadiner op 26 januari 2009 geïnaugureerd.

Wiegel ambassadeur Châteaux et Résidences

De VVD-coryfee vervangt bij Châteaux et Résidences Gastronomiques oud Commissaris van de Koningin voor de provincie Noord-Brabant, Frans Houben.

Wiegel wordt geïnaugureerd tijdens het Gala Jaardiner in Hostellerie La Butte aux Bois in het Belgische Lanaken op 26 januari 2009. Tijdens het Gala Jaardiner wordt ook bekend gemaakt welk lid zich Kasteel van het Jaar 2009 mag noemen.

Wiegel is geen onbekende met kastelen en de horeca. Sinds enige tijd woont hij met zijn vriendin in een bijwoning van Kasteel Heeze in Brabant. Daarnaast is hij voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor (CBK), de brancheorganisatie van bierbrouwers.

Reageer op dit artikel