nieuws

Zoover beste vergelijkingswebsite

Hotel

Zoover is door Thuiswinkelaward gekroond tot beste vergelijkingssite van 2011. De invloedrijke beoordelingssite van hotels, bungalowparken en andere vakantiebestemmingen versloeg hiermee de andere finalisten Kieskeurig.nl en Vergelijk.nl

Zoover beste vergelijkingswebsite

Zoover is blij met de prijs. ‘Het winnen van deze award geeft aan dat het grote publiek onze vakantiebeoordelingen waardeert. Dat er zo veel Nederlanders op Zoover hebben gestemd is een enorme eer,’ zegt algemeen directeur Stephan Bosman.

In 2008 won Zoover de Thuiswinkelaward in de categorie Innovatie. Daarnaast won Zoover de afgelopen drie jaar de Website van het Jaar Award voor beste reissite. Transavia won de Thuiswinkelaward voor beste vliegsite.

Zoover exploiteert ook vakantiereiswijzer en weeronline. Zoover.nl is de best site binnen de reisbranche in Nederland. De site bevat bijna 1,2 miljoen beoordelingen.

Reageer op dit artikel