nieuws

Zwitserland’ bevestigt gm-wisseling Mövenpick

Hotel

Het hoofdkantoor van Mövenpick Hotels &Resorts in Zwitserland heeft nu officieel gemeld dat Albert Rouwendal Ron Bar-El gaat vervangen als general manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. De bevestiging komt een week na de eerste berichten over een noodgedwongen vertrek van Bar-El.

Zwitserland’ bevestigt gm-wisseling Mövenpick

Na herhaaldelijke persvragen laat pr-manager Alain Gozzer weten dat Albert Rouwenhal Ron Bar-El binnenkort vervangt. Het moederbedrijf in Zürich zegt binnenkort met een officieel persschrijven te komen.

Vorige week volgde de berichtgeving over een voortijdig vertrek van Bar-El elkaar in rap tempo op. Donderdag meldde waarnemende general manager Ron Schouwenburg van Mövenpick Amsterdam de aanstelling van Rouwendal. Een dag later volgde het hoofdkantoor.

Nu de aanstelling van Rouwendal een feit is, begint het zoeken naar het waarom. Mogelijk dat hierover binnenkort meer bekend wordt. Feit is dat Ron Bar-El eind augustus een gesprek heeft op het hoofdkantoor in Zürich om ‘de plooien glad te strijken’. Er kan vanuit worden gegaan dat Bar-El Mövenpick gaat verlaten en voor een ander hotelbedrijf aan de slag gaat.

Eerdere berichten over de ontwikkelingen bij Mövenpick

Reageer op dit artikel