nieuws

Aanbieders Airbnb.com verzekerd bij diefstal

Hotel

Airbnb.com, de site waarop particulieren overnachtingsaccommodaties aanbieden, komt met een opmerkelijke nieuwe service. Airbnb.com biedt aanbieders van accommodaties een gratis verzekering aan wanneer er onverhoopt iets wordt vermist of vernield.

Aanbieders Airbnb.com verzekerd bij diefstal

Airbnb.com heeft hiervoor een deal gesloten met de gerenomeerde verzekeraar Lloyd’s of London. Wie een accommodatie aanbiedt op Airbnb.com is tot een miljoen dollar verzekerd tegen diefstal, vandalisme of beschadigingen gedurende het verblijf van een gast.

Verzekeringsexperts spreken bij de ‘Host Guarantee’, zoals de verzekering wordt genoemd, van een brillante samenwerking tussen Lloyd’s of London en Airbnb.com. Leden van Airbnb.com zijn gisteren op de hoogste gesteld van de verzekering. Airbnb.com biedt slaapaccommodaties aan in bijna 20.000 steden, verdeeld over een kleine tweehonderd landen.

Reageer op dit artikel