nieuws

Amsterdam krijgt 4* Golden Tulip hotel

Hotel

Amsterdam krijgt een nieuw viersterren Golden Tulip hotel in Sloterdijk. Een leegstaand kantoorpand vlakbij de Haarlemmerweg wordt verbouwd tot Golden Tulip hotel met 206 kamers, een restaurant met tweehonderd zitplaatsen en diverse vergadervoorzieningen.

Amsterdam krijgt 4* Golden Tulip hotel

Een nieuw hotel in Amsterdam behoorde al langere tijd tot de wens van Golden Tulip. Het nieuwe hotel aan de Molenwerf wordt de eerste viersterrenlocatie van het hotelmerk in de hoofdstad. Het hotel gaat nog dit jaar open, zo laat Golden Tulip weten. Wie de general manager wordt is nog niet bekend.

Het nieuwe hotel is volgens Olivier Derycke, topman van Golden Tulip in Europa, onderdeel van de plannen om een steviger positie te krijgen in de grote steden.

Het gaat om het voormalige kantoor van Reed Elsevier dat al geruime tijd leeg staat. Volgens Groen Links heeft de pandeigenaar plannen om het kantoorpand een andere bestemming te geven, langere tijd geweigerd.

Het kantoorpand ligt aan de Molenwerf 1, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en is goed bereikbaar vanaf de A10. Onder het hotel bevindt zich een ruime parkeergarage.

Reageer op dit artikel