nieuws

Anita Bos (NH) volgt Nils Axing op bij Amstel Hotel

Hotel

Anita Bos is de opvolger van Nils Axing als general manager van het Amstel Hotel in Amsterdam. Bos (44) is op dit moment werkzaam als Regional Operations Manager bij NH Hoteles en treedt eind juli in dienst van het hoofdstedelijke hotel.

Anita Bos (NH) volgt Nils Axing op bij Amstel Hotel

Anita Bos heeft een lang verleden bij de Spaanse hotelketen NH Hoteles. Sinds november 2010 is ze werkzaam als Regional Operations Manager. Daarvoor was ze een jaar directeur van de NH-hotels Den Haag, Atlantic Den Haag en Zoetermeer.

Van januari 2006 tot september 2009 stond ze aan het roer van NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Daar kwam ze terecht na anderhalf jaar als Operations Manager bij NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en een periode van ruim 2,5 jaar als f&b-manager bij NH-hotel Schiphol Airport.

Nils Axing maakte in februari bekend het Amstel Hotel te gaan verlaten in de loop van 2012. De Zweed werd in januari 2010 aangesteld als general manager van het hotel. Hij volgde Hendrik Bosch op, die zijn vertrek in oktober 2009 bekendmaakte.

Reageer op dit artikel