nieuws

Dewi Natrop gm Novotel Maastricht

Hotel

Dewi Natrop is de nieuwe general manager van Novotel Maastricht. Ze volgt Ronald Slomp op, die na vier jaar in dezelfde functie aan de slag is gegaan in de Bredase vestiging van de hotelformule die onderdeel is van het Franse Accor.

Dewi Natrop gm Novotel Maastricht

De nieuwe general manager van Novotel Maastricht komt over van het Crowne Plaza-hotel in dezelfde stad, waar ze werkte als revenuemanager. In haar nieuwe functie keert Dewi Natrop terug op de plek waar ze haar loopbaan in de hotellerie begon. In 1997 startte Natrop er als receptioniste en in de jaren daarna vervulde ze de functies supervisor fo, banquet salesmanager en frontoffice manager.

Ze gaat in Maastricht een aantal renovaties leiden. Deze zomer wordt het zwembad vernieuwd, in het najaar staan de keuken en het restaurant op de planning en daarna is het de beurt aan de parkeerplaats met voortuin.

Reageer op dit artikel