nieuws

NH Krasnapolsky wordt weer Q-hotel

Hotel

NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam wordt in de week van 25 mei tot en met 1 juni weer omgebouwd tot Q-hotel. Luisteraars van de zenden Q-music maken dan kans op een overnachting in het hotel en medewerkers van het radiostation steken een week lang hun handen uit de mouwen om het hotel te runnen.

NH Krasnapolsky wordt weer Q-hotel

Net als in 2011 zendt Q-music weer een week lang uit vanuit het hotel op de Dam. Per dag zijn er vier live-optredens in het bekende Amsterdamse hotel. Daarnaast werken de dj’s buiten hun radioprogramma om als barman, kok of sommelier.

Voor deze gelegenheid staat de Q-studio een week lang in de hotelbar waar gasten de uitzendingen en optredens kunnen bijwonen. Inmiddels kunnen luisteraars van het radiostation zich via www.q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve suite in het Q-hotel.

Reageer op dit artikel