nieuws

Nieuwe voorzitter College van Bestuur Hotelschool Den Haag

Hotel

Susanne Stolte is de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool Den Haag. Ze begint 24 augustus en volgt Harm Noordhof op, die de functie vervult op interimbasis.

Nieuwe voorzitter College van Bestuur Hotelschool Den Haag

Susanne Stolte is op dit moment werkzaam als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). Ze is tot voorzitter benoemd door de Raad van Toezicht van de hotelschool en volgt Harm Noordhof op, die ad interim actief is.

Vanaf 24 augustus vormt Susanne Stolte samen met Clemens Berendsen het College van Bestuur van Hotelschool Den Haag. ‘Een geweldig mooie onderwijsinstelling met een sterk internationaal karakter, een uitstekende reputatie en stevige ambities’, aldus Stolte.

In het verleden was Scholte jaren lid van de Raad van Bestuur van Thomas Cook Nederland en algemeen directeur van Belvilla en Mobiplan. Ze is nog steeds actief als lid van de Commissie Fondsenwerving & Communicatie Prins Bernhard Cultuur Fonds en als voorzitter Adviesraad Commissarissen bij Nyenrode.

Hotelschool Den Haag wil in 2020 wereldwijd worden gezien en ervaren als ‘centre of excellence in hospitality’, toonaangevend op het gebied van opleiding, onderzoek en training & consultancy.

Reageer op dit artikel