nieuws

Vijf kanshebbers Horeca Personality Award 2012

Hotel

Chris Luken (Fletcher Hotel Group), Paul Bringmann (La Place), Philippe Vorst (New York Pizza), Koos Hendriks (Snowworld) en Lucas Petit (Hoscom) zijn genomineerd voor de Horeca Personality Award 2012. Breng uw stem uit en bepaal wie Ronald van den Hoff opvolgt.

Vijf kanshebbers Horeca Personality Award 2012

Misset Horeca benoemt woensdag 30 mei voor de tweede keer de Horeca Personality van het jaar. Tijdens de presentatie van de top 100 van grootste bedrijven en brands wordt bekend wie Ronald van den Hoff van CDEF Holding opvolgt.

Lezers Misset Horeca bepalen

De Horeca Personality Award is een intiatief van Misset Horeca en bedoeld voor de meest opmerkelijke ondernemer uit de Misset Horeca Top 100 van grootste Bedrijven. De winnaar wordt gekozen door lezers van Misset Horeca en bezoekers van de website MissetHoreca.nl. Stemmen kan tot en met dinsdag 10 mei. Er zijn vijf kanshebbers.

Chris Luken

De eerste genomineerde is Chris Luken van Fletcher Hotels. Briljant marketeer. Bedacht de hotelbon en investeerde de opbrengst in de koop van hotels in het drie- en viersterrensegment. Inmiddels 60 hotels in eigendom. Bouwt tegenwoordig ook, zie de blauwe toren langs de A2.

Paul Bringmann

De tweede genomineerde is Paul Bringmann, wiens naam voor altijd verbonden zal zijn aan La Place. Het concept werd in 1987 bedacht door Bringmann en groeide uit tot één van de grootste horecabedrijven van Nederland.

Philippe Vorst

Philippe Vorst is oprichter en eigenaar van New York Pizza, de grootste pizzaketen van eigen bodem. Vorst beweegt zich met veel bravoure door een turbulente markt en ontwikkelde bovendien een zeer geavanceerd bestelsysteem.

Koos Hendriks

Koos Hendriks stond aan de wieg van het indoorconcept SnowWorld, met vestigingen in Landgraaf en Zoetermeer. Oostenrijkse gezelligheid in eigen land. Haalt met alleen de horeca al een omzet van ruim 24 miljoen euro.

Lucas Petit

De vijfde kanshebber is Lucas Petit van Hoscom, gedreven en succesvol hotelman met zeven ‘eigenzinnige’ hotels met een duidelijk eigen indentiteit in portefeuille: het Delta-hotel in Vlaardingen, Badhotel Rockanje, Stroom Rotterdam, De Holtweijde in Lattrop, landgoed Avegoor in Ellecom, Cruise hotel Rotterdam en grand hotel Opduin in De Koog (Texel).

Stemmen kan hier.

Reageer op dit artikel