nieuws

Hyatt Andaz hotel Amsterdam deze zomer open

Hotel

Nog deze zomer opent in Amsterdam het eerste Andaz hotel van Hyatt in Nederland. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het vijfsterrenhotel in de voormalige Openbare Bibliotheek aan de Prinsengracht.

Hyatt Andaz hotel Amsterdam deze zomer open

Andaz is het luxury lifestyle label van Hyatt en Amsterdam heeft de primeur voor het vaste land van Europa met de komst van een Andaz hotel naar de stad. Het hotel telt 122 kamers, waaronder vijf suites. Ontwerpen van het hotel is Marcel Wanders en als leidraad voor de inrichting nam Wanders een moderne kijk op de Nederlandse geschiedenis.

Gasten van he hotel worden straks door een host met een iPad ingechekt. Daarnaast zit er een fietsenmaker op de begane grond en op het dak staat een bijenkorf voor verse honing.

Recruitment Day
Om de personele bezetting van het hotel – met Toni Hinterstoisser als general manager – rond te krijgen organiseert het Andaz op zaterdag 23 juni een Recruitment Day met speeddate sessies.

New York, Shanghai en Londen gingen Amsterdam voor met de vestiging van een Andaz hotel van Hyatt. De komst van het eerste Hyatt hotel in Nederland werd ruim twee jaar geleden al aangekondigd.

Reageer op dit artikel