nieuws

Opening Van der Valk-hotel Veenendaal in 2014

Hotel

Er lijkt duidelijkheid te zijn over de opening van het Van der Valk-hotel in Veenendaal. Deze stond in eerste instantie gepland voor eind 2012, maar werd opgeschort door de verbouwing van het hotel in Breukelen. Als alles nu volgens plan verloopt, start de familieketen in januari 2013 met de bouw en gaan de deuren een jaar later open.

Opening Van der Valk-hotel Veenendaal in 2014

Het ontwerp van het nieuwe Van der Valk-hotel in Veenendaal werd eind vorige week gepresenteerd tijdens de Provada-beurs in de Amsterdamse RAI, zo schrijft dagblad De Gelderlander op de website. Het hotel komt op bedrijventerrein De Batterijen, gelegen naast de snelweg A12, en moet een voorname rol gaan spelen binnen de regio Food Valley.

Het ontwerp telt ruim 6000 vierkante meters. Daarin is plaats voor onder andere 150 kamers, 15 multifunctionele vergaderruimtes, een wellness- en fitnesscentrum en een restaurant met bar.

Als alles volgens plan verloopt, kan in januari 2013 worden gestart met de bouw. Ongeveer een jaar later moet het hotel dan operationeel zijn. Het Van der Valk-hotel in Veenendaal stond feitelijk gepland voor eind 2012. De plannen werden door het familieconcern echter uitgesteld, omdat de verbouwing van het hotel in Breukelen er tussendoor kwam.

Reageer op dit artikel