nieuws

Top 10 kindvriendelijkste accommodaties van Nederland

Hotel

Center Parcs heeft de meest kindvriendelijke accommodatie van Nederland. Dit zeggen beoordelingssite Zoover en de Kids Vakantiegids. De bungalowverhuurder laat concurrent Landal en diverse hotels en campings achter zich. Winnend park is Meerdal in America.

Top 10 kindvriendelijkste accommodaties van Nederland

De winnaar voor België als het gaat om de meest kindvriendelijke accommodatie  is tevens een park van Center Parcs: Erperheide in Peer. Ook in Duitsland wint de bungalowverhuurder met het park Bispinger Heide in Bispinger. De eerst vermelding voor Landal is nummer zes in de Nederlandse top tien met Rabbit Hill in Nieuw-Millingen.

De gehele Nederlandse top 10 ziet er als volgt uit:

1. Center Parcs Meerdal
America – Limburg
2. Vakantiepark Oranje
Oranje – Drenthe
3. Vakantiepark Beekse Bergen
Hilvarenbeek – Noord Brabant
4. PonyParkCity Collendoorn
Collendoorn – Overijssel
5. Sprookjescamping De Vechtstreek
Rheeze – Overijssel
6. Vakantiepark Landal Rabbit Hill
Nieuw-Milligen – Gelderland
7. Marveld recreatie
Groenlo – Gelderland
8. Landal Het Land van Bartje
Ees – Drenthe
9. Beerze Bulten
Beerze – Overijssel
10. Camping de Kleine Wolf
Ommen – Overijssel

Deze ranglijst komt tot stand doordat uit een lijst van bijna vijfduizend Europese hotels, campings en vakantieparken per land een top 10 is geselecteerd op basis van de Zoover Vakantiebeoordelingen en de kinderfaciliteiten ter plekke.

Reageer op dit artikel