nieuws

Eerste CitizenM Londen open

Hotel

CitizenM opent deze week de deuren van haar eerste hotel in Londen. Op tijd om te profiteren van de Olympische Spelen opent de Nederlandse hotelgroep op 4 juli haar eerste hotel in de Britse hoofdstad. Er wordt in de stad gewerkt aan nog twee hotels.

Eerste CitizenM Londen open

Het nieuwe hotel in Londen van CitizenM heeft 192 kamers, en ligt aan Lavington Street in de wijk Bankside, vlakbij Tate Modern Museum, Globe Theatre en de Millennium Bridge.

Kamerprijzen variëren van 99 tot 199 Britse ponden. ‘Schandalig laag, gezien de exorbitante prijzen van hotelkamers die in deze wereldstad worden gevraagd,’ is de mening van CitizenM’s topman Michael Levie. Hij noemt de vestiging in Londen een spannende stap voor zijn jonge hotelbedrijf. ‘Maar we zijn er klaar voor.’

Hotelgasten kunnen in Londen voor een hapje en een drankje terecht in CanteenM, op de begane grond van het nieuwe hotel. De open lobby hier is ingericht als een huiskamer van een reiziger. Gratis Wifi is in het hele hotel beschikbaar.

Nog twee keer Londen
CitizenM heeft nog twee hotels op de rol staan in Londen, een bij Tower Hill en de ander komt dicht bij St. Paul’s Cathedral. De hotelgroep opende haar eerste hotel in 2008 in Amsterdam. Credo van de keten is betaalbare luxe.

Reageer op dit artikel