nieuws

Hotel Koningshof Noordwijk rondt verbouwing af

Hotel

Hotel De Koningshof in Noordwijk aan Zee is verbouwd. Eigenaren Jean Paul en Ellen Hassing hebben de faciliteiten van het familiehotel uitgebreid met twee tweepersoonskamers, twee familiesuites en een (kleine) conferentieruimte.

Hotel Koningshof Noordwijk rondt verbouwing af

Jean Paul en Ellen Hassing werden in 2009 de eigenaren van hotel De Koningshof in Noordwijk aan Zee. In de periode daarna werd het kleinschalige familiehotel stapsgewijs verbouwd. De laatste verandering werd recent afgerond.

Het aantal kamers werd uitgebreid met twee tweepersoonskamers en twee familiesuites. Bovendien werd een conferentieruime gerealiseerd, waardoor vergaderen in het hotel nu ook mogelijk is.

‘Het hotel heeft een nieuwe indentiteit gekregen’, aldus het ondernemerspaar. ‘De kamers zijn gemoderniseerd, de entree is vernieuwd en het hotel is geverfd. De conferentieruimte heeft bovendien een eigen terras.’

Reageer op dit artikel