nieuws

Mercure wil snel groeien

Hotel

Mercure Hotels, onderdeel van Accor, wil wereldwijd sneller groeien. Vorig jaar opende het hotelmerk 80 hotels waarvan 63 onder franchise. Dit jaar staat de teller tot nu toe op 28 nieuwe hotels. Waaronder de eersten in Rusland en Zuid-Korea.

Mercure wil snel groeien

‘In de landen waarin Mercure al actief is, is de strategie gericht op versnelde groei van de hotelketen,’ zegt het merk in een persverklaring. Mercure is volgens eigen zeggen met 500 hotels het grootste middenklasse merk in Europa.

Volgend jaar wil Mercure verder groeien in Oost-Europa en Zuid-Amerika. Het hotelmerk wil vooral groeien door het aantal franchisehotels uit te breiden. ‘Hiermee zijn we geheel in lijn mat de strategie van ons moederbedrijf Accor.’

In Nederland heeft Mercure twaalf hotels.

Reageer op dit artikel