nieuws

Uitbreiding Louvre Hotels Group op koers

Hotel

Louvre Hotels Group heeft in de eerste zes maanden van dit jaar 39 hotels geopend. Eind 2012 moeten dat er 76 zijn, gezamenlijk goed voor 7416 kamers. Voor Nederland staat de opening van Golden Tulip Amsterdam West gepland.

Uitbreiding Louvre Hotels Group op koers

Louvre Hotels Group voegt in 2012 wereldwijd 76 nieuwe hotels toe aan het portfolio. Halverwege het jaar staat de teller op 39, met een totale capaciteit van 5200 kamers. In een persbericht laat de hotelgroep weten dat het beoogde aantal van 76 gaat worden gehaald. Het merk Golden Tulip is speerpunt bij de geplande internationale expansie.

In Nederland opent eind dit jaar Golden Tulip Amsterdam West. Eerder al verwelkomde Louvre Hotels Groep de Heerlickheijd van Ermelo en Ampt van Nijkerk. In de loop van 2013 is bovendien Tulip Inn Eindhoven Airport operationeel.

In de eerste helft van het jaar werden hotels geopend in vijf nieuwe landen: Rusland, Algerije, Litouwen, Oostenrijk en Georgië. Daarmee komt het aantal landen waarin de keten actief is, uit op 45. Op de langere termijn staan nieuwe hotels gepland in China (15), Duitsland (35) en Indië (5 tot 10).

Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigt met de merken Golden Tulip, Tulip Inn, Campanile en Premiere Classe. De keten is eigendom van Starwood Capital Group en beschikt wereldwijd over meer dan 1000 hotels.

Reageer op dit artikel