nieuws

Waldorf Astoria zoekt gestolen spullen voor expositie

Hotel

Een bijzondere actie van het Waldorf-Astoria Hotel in New York. Het doet een oproep aan gasten die ooit een souvenir hebben meegenomen uit het hotel, om deze terug te brengen voor een expositie. Het gaat om de periode tussen 1931 en 1960.

Waldorf Astoria zoekt gestolen spullen voor expositie

Een verzoek van één van ’s werelds meest beroemde hotels. Gasten die ooit een souvenir hebben gestolen uit het Waldorf-Astoria Hotel in New York kunnen deze de komende tijd zonder gevolgen terugbrengen, zo schrijf de Telegraaf.

Gedurende 2,5 maand hoopt het New Yorkse hotel op Park Avenue zoveel mogelijk spullen te ontvangen uit de periode tussen 1931, het jaar dat het hotel opende, en 1960. Zeepjes, badhanddoeken, ansichtkaarten en andere gesteolen aandenkens kunnen zonder gevolgen worden teruggebracht.

Met de ontvangen spullen wil het hotel een tentoonstelling organiseren. Daarom het verzoek aan gasten die iets terugbrengen, een korte beschrijving toe te voegen en de datum van de ‘diefstal’ te vermelden.

Foto: Nederlandse website Waldorf Astoria New York

Reageer op dit artikel