nieuws

Martijn Aarts weg uit horeca

Hotel

Hotelmanager Martijn Aarts is vertrokken uit de horeca. Aarts werkt inmiddels voor het Diaconessenhuis in Leiden. Aarts was tot voor kort general manager van Hotel Arena in Amsterdam.

Martijn Aarts weg uit horeca

Aarts zegt dat het tijd was om buiten de horeca aan de slag te gaan. Hij is momenteel clustermanager Gast & Service bij het Diaconessenhuis in Leiden. Gezinsuitbreiding is een van de redenen om de horeca te verlaten.

Martijn Aarts werkte lange tijd voor bedrijven van Camille Oostwegel. Zo was hij f&b manager bij Chateau St. Gerlach en directeur van het Kruisherenhotel in Maastricht. Vanaf mei 2010 tot september 2012 was hij general manager bij Hotel Arena in Amsterdam. In Amsterdam is hij opgevolgd door Ron Schouwenburg.

Reageer op dit artikel