nieuws

Camille Oostwegel in nieuw boek van Kader Abdolah

Hotel

De Limburge hotelier Camille Oostwegel speelt een prominente rol in het nieuwe boek van Kader Abdolah. In ‘Zeesla en de lepels van Alice’ maakt Abdolah een reis langs markante wetenschappers, uitvinders, kunstenaars en ondernemers met verrassende ideeën en boeiende visies op de toekomst.

Camille Oostwegel in nieuw boek van Kader Abdolah

Camille Oostwegel is een van de personen die voor het boek door Abdolah is geïnterviewd. Abdolah gaat in de interviews op geheel eigen wijze op zoek naar de geest van Nederlandse ondernemers en uitvinders. Ook zoekt hij naar het antwoord op de vraag waarom Nederlandse ondernemers, zoals Oostwegel, succesvol zijn.

De in Iran geboren Kader Abdolah debuteerde na zijn vlucht naar Nederland met de verhalenbundel De Adelaars. Tot zijn bekendste werken behoren Spijkerschrift (2000), Het huis van de moskee (2005), De Boodschapper en de Koran (2008) en De Koning (2011).

Zeesla en de lepels van Alice is verschenen bij Uitgeverij De Geus (ISBN 879 90 445 2030 9). Het boek is voor 21,50 euro te bestellen via Bol.com.

Reageer op dit artikel