nieuws

Hampshire plant boom voor elke 25 ‘likes

Hotel

Hotelgroep Hampshire Hospitality is een groene Facebook champagne gestart. Bij 5.000 likes zullen 200 bomen worden geplant. Omgerekend: voor elke 25 likes gaat er een boom de grond in.

Hampshire plant boom voor elke 25 ‘likes

De Hampshire hotels initieren de Facebook-actie samen met Natuurmonumenten. Bij voldoende likes worden er 200 bomen geplant tijdens de Hampshire Boomplantdag op vrijdag 23 november. De bomen komen in het Drents-Friese Wold.

‘Hampshire is partner van Natuurmonumenten en bouwt gezamenlijk aan het behoud van de natuur in Nederland. Natuur is ook voor onze gasten een bron van inspiratie. Daar moeten wij zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar,’ aldus Etienne Verkerk, algemeen directeur van de hotelgroep.

Op de Facebookpagina groeit een fictieve boom naar gelang het aantal likes. De 90 hotels van Hampshire ondersteunen de actie.

Reageer op dit artikel