nieuws

Hotel speelt rol in dopingrapport Lance Armstrong

Hotel

Hotel Fontanals Golf in het Spaanse Puigcerda speelt onbedoeld een opvallende rol in het vernietigende rapport van antidopingbureau Usada over het dopinggebruik van de Amerikaanse oud-wielrenkampioen Lance Armstrong.

Hotel speelt rol in dopingrapport Lance Armstrong

Armstrong verbleef graag in het hotel, omdat – volgens getuigenverklaringen – zelden of nooit dopingcontroleurs op bezoek kwamen. Ook andere renners uit de wielerploeg US Postals waren er graag gezien.

Hotel Fontanals Golf is een hotel met zestig kamers en ligt in de buurt van Andorra, dicht bij de Franse grens. Verder beschikt het hotel over diverse faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, wellness en een restaurant. Het hotel staat goed aangeschreven en ligt op steenworp afstand van een golfbaan.

Reageer op dit artikel