nieuws

Van Beuzekom nieuwe gm Bilderberg Parkhotel

Hotel

Janneke van Beuzekom wordt de nieuwe general manager van Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Ze volgt Max Hermers op, die zijn carrière voortzet buiten Bilderberg. Jacintha Verkerk volgt op haar beurt Van Beuzekom op bij Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken.

Van Beuzekom nieuwe gm Bilderberg Parkhotel

De 33-jarige Van Beuzekom startte in 2005 als Executive Assistent Manager bij Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam. In 2007 stroomde ze door naar de functie van general manager bij Hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Daarna stapte ze over naar Hotel De Klepperman in Hoevelaken.

Jacintha Verkerk (45) begon in 2007 bij Bilderberg als Key Account Manager. In 2010 promoveerde ze tot general manager van Hotel De Buunderkamp.

Reageer op dit artikel