nieuws

Van der Valk mag bouwen in Veenendaal

Hotel

Van der Valk mag beginnen met de bouw van een nieuw hotel in Veenendaal. De gemeente heeft het horecabedrijf een omgevingsvergunning verleend. Van der Valk is al jaren bezig met het realiseren van een hotel in Veenendaal langs de A12. De grond hiervoor werd al in 2009 aangekocht.

Van der Valk mag bouwen in Veenendaal

Van der Valk bouwt in Veenendaal een hotel van zesduizend vierkante meter met 150 hotelkamers. Er komen 15 vergaderruimtes met een maximale capaciteit van 300 mensen. Daarnaast krijgt het hotel een wellness- en fitnesscentrum en een restaurant met een bar.

Het hotel komt op een bedrijventerrein pal naast de snelweg A12. De bouw van het hotel gaat in het eerste kwartaal van 2013 van start en het moet begin 2015 klaar zijn.

Het Van der Valk-hotel in Veenendaal stond feitelijk gepland voor eind 2012. De plannen werden door het familieconcern echter uitgesteld, omdat de verbouwing van het hotel in Breukelen er tussendoor kwam. Pieter en Til Timmers – Van der Valk gaan het nieuwe hotel leiden, zij zijn ook de eigenaren van het Van der Valk Hotel in Breukelen.

Reageer op dit artikel