nieuws

Harm Beumer nieuwe gm GT Victoria Hoenderloo

Hotel

Harm Beumer is de nieuwe general manager van hotel Golden Tulip Victoria in Hoenderloo, onderdeel van EHP Hotels. Hij volgt Evelien Veerman op, die de organisatie heeft verlaten.

Harm Beumer nieuwe gm GT Victoria Hoenderloo

Harm Beumer werkte hiervoor 2,5 jaar als gm voor Tulip Inn Sevenum / AC Sevenum en later ook voor AC Venray, beide onderdeel van Autogrill. Hij is begin oktober gestart bij GT Victoria.

In Sevenum heeft Beumer nog de eerste Domino’s Pizza langs de snelweg opgezet en de Floriade in Venlo van dichtbij meegemaakt. Daarvoor was hij 5 jaar Operations Manager bij Hotel Van der Valk in Arnhem.

Golden Tulip Victoria in Hoenderloo is een viersterren hotel, gelegen op de Veluwe, en telt 109 kamers, 19 zalen, een restaurant voor lunch en diner en een Engelse bar met twee bowlingbanen. De 109 hotelkamers zijn verdeeld over verschillende appartementen op het terrein en hebben ieder zijn eigen stijl.

In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, de zalen, het restaurant, de bar, het zwembad en de sauna.

Het Golden Tulip Hotel Victoria is vaak in het nieuws als ‘voetbalhotel’. De afgelopen jaren hebben al vele nationale en internationale voetvalclubs gebruik van gemaakt van het hotel.

Reageer op dit artikel