nieuws

Kurhaus nieuwe sponsor ADO Den Haag Vrouwen

Hotel

Steigenberger Kurhaus in Scheveningen is de nieuwe sponsor van het vrouwenvoetbalteam van ADO Den Haag. Het Scheveningse tophotel bereikte een overeenkomst met ADO Den Haag Vrouwen, dat uitkomt in de hoogste vrouwenvoetbalafdeling van Nederland.

Kurhaus nieuwe sponsor ADO Den Haag Vrouwen

Stichting ADO Den Haag Vrouwen laat weten blij te zijn dat een gerenommeerd bedrijf als het Kurhaus zich wil verbinden met ADO Den Haag Vrouwen, zo laat een woordvoerster weten op Voetbalcentraal.nl

ADO Den Haag Vrouwen komt uit in de BeNeLeague Orange, de hoogste voetbalklasse van Nederland. Wanneer ADO bij de eerste vier eindigt, dan mag het in januari 2013 deelnemen aan een toernooi waar ook de beste vier ploegen uit België aan deelnemen.

Reageer op dit artikel