nieuws

Novotel Maastricht geeft gezondheidstips aan gasten

Hotel

Personeel van Novotel Maastricht gaat gasten adviseren op het gebied van een gezondere levensstijl. Door het hele hotel vinden gasten tips om op een leuke en effectieve manier calorieën te verbranden, zonder extra sport of dieet.

Novotel Maastricht geeft gezondheidstips aan gasten

Zo zet het hotel in op meer vruchtensappen, fruitschalen en shakes. Daarnaast worden gasten in het restaurant geïnformeerd over de caloriewaarde van de gerechten. Ook worden hotelgasten geadviseerd om, indien mogelijk, vaker de trap te nemen in plaats van de lift.

Daarnaast biedt Novotel Maastricht gasten de mogelijk aan om tegen een gereduceerd tarief een fiets te huren, om zo de stad te verkennen. Volgens general manager Dewi Natrop van Novotel Maastricht werkt het hele team onder de noemer van Health Month aan het actief adviseren van hotelgasten.

Reageer op dit artikel