nieuws

Van der Valk: ‘Interesse voor Pier Scheveningen

Hotel

Er is interesse voor de Pier in Scheveningen. Een woordvoerder van eigenaar Van der Valk meldt in de Telegraaf dat een aantal partijen ‘serieuze belangstelling’ heeft. Over de aard van de partijen worden geen mededelingen gedaan.

Van der Valk: ‘Interesse voor Pier Scheveningen

Eerder dit jaar liet Van der Valk weten per 1 december te stoppen met de horeca-exploitatie op de Pier in Scheveningen. Bovendien wil het hotelconcern af van het karakteristieke bouwwerk, dat het in 1991 kocht voor het symbolische bedrag van 1 gulden.

Een woordvoerder van het hotelconcern meldt nu in de Telegraaf dat er serieuze belangstelling is van een aantal partijen. Meer details over de belangstellende bedrijven wil de woordvoerder op dit moment nog niet kwijt.

Het huwelijk tussen het familiebedrijf en de Pier is geen gelukkige. Van der Valk noemt het project een financiële strop. Vorige week meldde MissetHoreca.nl dat sommige pijlers van de constructie volgens de gemeente op instorten staan en dat het hotelconcern de zwakke plekken zo snel mogelijk moet verstevigen.

Bovendien werd kort daarvoor de ontslagvergunning voor het personeel dat werkzaam is op de Pier geweigerd.

Reageer op dit artikel