nieuws

Hotel landgoed Ockenburg van de baan

Hotel

De bouw van een hotel en congrescentrum op landgoed Ockenburgh in Den Haag lijkt van de baan. Volgens wethouder De Jong van Den Haag is de bouw onhaalbaar geworden.

Hotel landgoed Ockenburg van de baan

Aanleiding voor het intrekken van het plan is dat de projectontwikkelaar niet kan leven met het voorstel van de gemeente om onder het complex een parkeergarage te bouwen. De gemeente wilde hieraan financieel bijdragen.

Volgens Omroepwest.nl was het voorstel van de gemeente onaanvaardbaar voor de projectontwikkelaar. Wethouder De Jong stelt, dat gelet op de reactie van de projectontwikkelaar,  het plan voor de herontwikkeling van landgoed Ockenburgh niet haalbaar is. Bewoners  en natuurorganisaties hebben zich lang verzet tegen de komst van het hotel.

Reageer op dit artikel