nieuws

WestCord mag hotel op Ameland uitbreiden

Hotel

De plannen voor een thermen- en spacomplex bij hotel Noordsee in Nes op Ameland kunnen doorgaan. In de gemeenteraad is een meerderheid voor de uitbreiding nu ook de PvdA het project steunt.

WestCord mag hotel op Ameland uitbreiden

Harry Westers van WestCord Hotels kan verder met zijn plannen voor Thermen Spa Noordsee op Ameland, zo schrijft de Leeuwarder Courant op de website. Omdat de PvdA zich nu ook achter het project schaart, is er in de gemeenteraad van Nes een meerderheid voor het project.

De hotelier wil hotel Noordsee volgens het artikel verbinden met de restanten van een subtropisch zwembad en lodges met 126 hotelkamers bouwen. Vorig jaar juni opende in het hotel een mediterraan restaurant.

ss Rotterdam

WestCord Hotels kocht begin november voor 29,9 miljoen euro de ss Rotterdam van Woonbron. Deze overdracht kan vooralsnog echter niet plaatsvinden, omdat er met succes beslag is gelegd op het stoomschip door zijn zoon Christan Westers. Die was ook in de race voor de koop en meende eerder een deal te hebben.

Foto: website WestCord Hotels

Reageer op dit artikel