nieuws

Zwitsers hotel zoekt Nederlands personeel

Hotel

Een nieuw te bouwen hotel in Zwitserland onder leiding van de Nederlander Michel Wichman zoekt gericht in Nederland naar geschikt personeel. Wichman wil een driesterrenhotel bouwen in de buurt van Gstaad met een viersterreninfrastructuur in een vijfsterrenomgeving.

Zwitsers hotel zoekt Nederlands personeel

Dat laat Wichman weten. Wichman is op zoek naar gemotiveerd en goed personeel en denk dit in Nederland te vinden. Het nieuwe hotel moet over een jaar open en komt tussen de plaatsen Saanen en Gstaad.

Wichman, die over de Nederlandse en Zwitserse nationaliteit beschikt, werkte acht jaar lang als general manager voor het Grand Hotel Bellevue in Gstaad. ‘Ik was toentertijd met 32 jaar de jongste vijfsterrendirecteur van Zwitserland’, aldus Wichman.

‘De opening van het nieuwe hotel is over een jaar. Het handelt zich hier om een driesterrenhotel, met een viersterreninfrastructuur in een vijfsterrenomgeving. Gstaad staat bekend om zijn luxe hotels. Ik denk dat de vraag naar deze hotels afneemt en daarom kiezen wij voor een driesterrenhotel’, aldus Wichman.

Reageer op dit artikel