Apollo Hotel Almere open

Apollo Hotel Almere open

Het nieuwe Apollo Hotel Almere City heeft gisteren haar deuren geopend. Het hotel van European Hotel Management telt 117 designkamers, een bar, zaalruimte en het trendy foodconcept SaladaSamba.

Tot kort voor de opening is er hard gewerkt om tijdig de eerste gasten te kunnen ontvangen, laat directeur Maarten van Nigtevegt van Apollo Hotel Almere City Centre weten.

‘Omdat men tot vorige week nog bezig was met de afwerking van het gebouw, kon ook het interieur niet eerder worden geleverd. Natuurlijk hebben we met alle medewerkers een huzarenstukje geleverd, maar dankzij een minutieuze planning wisten we wat ons te wachten stond’, aldus Nigtevegt.

De eerste gast, een piloot van de KLM, kreeg bij binnenkomst een reusachtige bos bloemen, fles Champagne en een hartelijk onthaal van Nigtevegt. De inwoners van Almere kunnen tot eind augustus ter introductie een aantrekkelijk geprijsd kennismakingsmenu nuttigen bij SaladaSamba.

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De groep is eigendom van European Hotel Management, een Nederlandse onderneming opgericht in 2005. De keten telt momenteel twaalf hospitality bedrijven.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.