nieuws

Kortingssite LivingSocial ook in Nederland

Hotel

Een nieuwe kortingssite met horeca-aanbiedingen ziet het levenslicht in ons land. Vanaf volgende week is LivingSocial in de lucht. De site biedt net als Groupon lokale aanbiedingen van ondernemers waaronder horecagelegenheden.

Kortingssite LivingSocial ook in Nederland

Eigenaar Michael Hagens zegt dat LivingSocial.nl zich onderscheidt door aanbieden van ‘belevenissen’ te promoten. ‘Dit kan maandag een aanbieding zijn voor een restaurant, dinsdag een rijtocht met terreinwagens en woensdag een vakantie naar Londen’, aldus Hagens op Nu.nl.

LivingSocial komt over uit de VS en biedt dagelijks een scherpe, lokale aanbieding aan. Volgens eigen zeggen heeft de site wereldwijd 30 miljoen leden. Zij krijgen dagelijks één aanbieding uit een door hun geselecteerde stad.

Vanaf volgende week moet LivingSocial ook actief zijn in ons land. Het doel van het bedrijf is om af te trappen in de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, en daarna uit te rollen in de rest van het land. Voor het einde van het jaar wil LivingSocial.nl actief zijn in elke provincie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels