Restyling Park Plaza-hotel Eindhoven afgerond

Restyling Park Plaza-hotel Eindhoven afgerond

De restyling van het Eindhovense Park Plaza-hotel is voltooid. Alle 104 kamers en de vier vergaderzalen zijn vernieuwd, Cantonees restaurant Mei Ling heeft een upgrade gekregen en het woord Mandarin is uit de naam geschrapt.

Park Plaza Eindhoven is het eerste hotel van Park Plaza Hotels. In 2008 werden de helft van de 104 kamers, de openbare ruimtes en het zwembar gerenoveerd. De afgelopen maanden zijn de resterende kamers, de vergaderzalen en dim sum-restaurant Mei Ling in een nieuw jasje gestoken.

Het interieur is geïnspireerd op de ontwerpen van Park Plaza Victoria Amsterdam en Park Plaza Westminster Bridge in Londen, vorig jaar de meest prestigieuze hotelopening in de Engelse hoofdstad.

De vier vergaderzalenhebben en het Cantonese restaurant hebben een modernere uitstraling gekregen. Bovendien wordt in Mei Ling een nieuwe kaart gevoerd. Recent ontving het hotel ook nog een Green Key Gold-certicaat.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.