nieuws

Restyling Park Plaza-hotel Eindhoven afgerond

Hotel

De restyling van het Eindhovense Park Plaza-hotel is voltooid. Alle 104 kamers en de vier vergaderzalen zijn vernieuwd, Cantonees restaurant Mei Ling heeft een upgrade gekregen en het woord Mandarin is uit de naam geschrapt.

Restyling Park Plaza-hotel Eindhoven afgerond
Copyright 2011 Matthew D. Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html Not for use by architects, interior designers or other hotel suppliers without permission from Matthew Shaw If in doubt, do not use- we always prosecute copyright offenders, no excuses.

Park Plaza Eindhoven is het eerste hotel van Park Plaza Hotels. In 2008 werden de helft van de 104 kamers, de openbare ruimtes en het zwembar gerenoveerd. De afgelopen maanden zijn de resterende kamers, de vergaderzalen en dim sum-restaurant Mei Ling in een nieuw jasje gestoken.

Het interieur is geïnspireerd op de ontwerpen van Park Plaza Victoria Amsterdam en Park Plaza Westminster Bridge in Londen, vorig jaar de meest prestigieuze hotelopening in de Engelse hoofdstad.

De vier vergaderzalenhebben en het Cantonese restaurant hebben een modernere uitstraling gekregen. Bovendien wordt in Mei Ling een nieuwe kaart gevoerd. Recent ontving het hotel ook nog een Green Key Gold-certicaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels