nieuws

Bilderberg plaatst nieuwe general managers

Hotel

Bilderberg heeft twee nieuwe general managers benoemd. Joeri Nuyten is in 2013 begonnen bij hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Zijn plek bij Bilderberg-kasteel ’t Kerkebosch in Zeist wordt per 1 februari overgenomen door Edwin van Velsen, die overkomt van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Bilderberg plaatst nieuwe general managers

De 37-jarige Joeri Nuyten (rechts op de foto) is in januari begonnen als general manager van Bilderberg-hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Hij volgt Jacintha Verkerk op, die vorig jaar oktober overstapte naar Bilderberg-hotel De Klepperman in Hoevelaken. Nuyten was sinds 2009 general manager van Bilderberg-kasteel ’t Kerkebosch in Zeist.

Nuyten wordt opgevolgd door de 44-jarige Edwin van Velsen (links). Van Velsen werkte tot 2002 voor Bilderberg, maar was in de jaren daarna actief voor Hoscom, de hotelorganisatie van Lucas Petit, en (recentelijk) Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Bij die laatste werkgever was hij actief als operationeel manager.

De Nederlandse onderneming Bilderberg heeft in eigen land negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment, samen goed voor 1869 kamers.

Reageer op dit artikel