nieuws

Tweede Ibis Styles hotel opent in Amsterdam

Hotel

In Amsterdam is recent een tweede Ibis Styles hotel geopend. Franchisenemer is de Win Hotelgroep die haar voormalige Linda hotel omvormt tot een Ibis Styles. In 2013 komen er nog drie Ibis Styles hotels bij.

Tweede Ibis Styles hotel opent in Amsterdam

Het nieuwe Ibis Styles in Amsterdam behoort tot het middensegment merk van moederbedrijf Accor. Accor Hotels heeft met de Win groep een franchiseovereenkomst gesloten voor tien jaar. Het voormalige hotel Linda is volledig gerenoveerd en krijgt de naam Ibis Styles Amsterdam Amstel. Het nieuwe Ibis Styles hotel telt 45 kamers en ligt aan de Stadhouderskade in het centrum van Amsterdam.

Accor’s Directeur Hotel Development & Franchise Rudolph Schöningh is verheugd over de samenwerking met Win Hotels. ‘Met deze samenwerking verstevigen wij onze positie in de Amsterdamse binnenstad, waar wij in 2013 nog drie ibis Styles hotels willen openen,’ zegt Rudolph Schöningh, directeur hotel Development & Franchise bij Accor. Het nieuwe ibis Styles hotel gaat gebruik maken van Accor’s reserveringssysteem waardoor het hotel wereldwijd op de kaart wordt gezet.

Reageer op dit artikel