nieuws

Hotel dreigt met uitzetten BN’ers

Hotel

Het Parkhotel Adler in het Duitse Hinterzarten heeft de crew en kandidaten van het SBS-programma Vliegende Hollanders gedreigd met het uitzetten uit het hotel. De Nederlandse BN’ers zorgen voor overlast in het hotel met klagende hotelgasten als gevolg.

Hotel dreigt met uitzetten BN’ers

De Nederlanders, waaronder presentator Gerard Joling en de deelnemers Koert-Jan de Bruijn en Jody Bernal, verblijven in het Zuid-Duitse Parkhotel Adler vanwege de opnames van het nieuwe programma Vliegende Hollanders.

In het hotel menen de BN’ers zich vervelend te moeten gedragen. Zo vervelend zelfs dat andere hotelgasten hun beklacht hebben gedaan bij de hoteldirectie over geluidsoverlast. SBS heeft de hoteldirectie excuses aangeboden voor het gedrag van de BN’ers.

Gerard Joling laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat de directie van Parkhotel Adler ‘streng religieus en aartsconservatief is’. Joling: ‘Zelfs een stuk taart eten in de sauna of tot in de kleine uurtjes luidkeels lallen, mag niet.’

Reageer op dit artikel