nieuws

Zes finalisten titel Schoonste hotel

Hotel

Zes Nederlandse hotels maken kans op de titel Het Schoonste Hotel van Nederland. Op 14 maart vindt in Hotel Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo de bekendmaking van de winnaar plaats.

Zes finalisten titel Schoonste hotel

De finalisten van de wedstrijd om Het Schoonste Hotel van Nederland zijn in willekeurige volgorde: Hilton Rotterdam Hotel, Park Plaza Amsterdam Airport, Novotel Eindhoven, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Bilderberg Hotel Lauswolt en Hotel The Toren, Amsterdam.
Awardshow
De kanshebbers op de titel krijgen op 14 maart in Ermelo een verwenmiddag met hun housekeepingteams. ’s Avonds vindt er een awardshow plaats. De general managers van de zes hotels in de finale houden dan een presentatie van vijf minuten waarin ze uiteen zetten waarom ze de titel Het Schoonste Hotel moeten winnen. De winnaar mag zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen.
Jury
De zes finalisten zijn geselecteerd uit 25 genomineerden. Een jury bestaande uit Haaije de Vries (mystery guest), Caro van Eekelen (directeur Accor Hotels) en Jan Hein Simons (directeur NH Hotels) beoordeelt de kandidaten. Daarnaast zijn de genomineerden op basis van on line reviews van boekingssites Booking.com, Expedia en Tripadvisor gekozen.
Palace Hotel
Het Palace Hotel in Noordwijk won de tweejaarlijkse wedstrijd om het schoonste hotel in 2011. Toen heette deze competitie nog de Keeping Up Award.
De wedstrijd is een initiatief van Bunzl, Blycolin, CWS, EW Facility Services, Ecolab, Diversey, Olery, EHA, Mystery Guest, Van de Wouw Hotelkamerinrichting en het hotelvakblad Hospitality Management.

Reageer op dit artikel