nieuws

Erik de Wit van Manhattan naar Conservatorium Hotel

Hotel

Erik de Wit wordt de opvolger van Madelon Boom als directeur van het Conservatorium Hotel in Amsterdam. De Wit komt over van het Manhattan Hotel in Rotterdam en volgt in de hoofdstad de inmiddels vertrokken Madelon Boom op.

Erik de Wit van Manhattan naar Conservatorium Hotel

De transfer wordt gemeld door De Telegraaf. De Wit begint op 1 mei aan zijn klus in Amsterdam. Hij was sinds mei 2010 general manager van het Manhattan Hotel. Daarvoor was hij ruim vijf jaar general manager bij het Parkhotel in Rotterdam en zeven jaar lang gm bij Bilderberg Hotels Amsterdam.

Erik de Wit volgde van 1979 tot 1982 de Hotelschool Amsterdam. Daarna studeerde hij een jaar aan de Delta University in Utrecht.

In oktober 2012 werd bekend dat Madelon Boon het Conservatorium Hotel eind 2012 zou gaan verlaten. Boom werkte tweeënhalf jaar voor het Conservatorium Hotel en was verantwoordelijk voor de start van het Amsterdamse hotel.

Reageer op dit artikel