nieuws

Plannen hotel Ede Jaap Venendaal gepresenteerd

Hotel

Jaap Venendaal heeft de plannen voor zijn nieuwe hotel in Ede gepresenteerd aan buurtbewoners. Het futuristische gebouw aan de Laan der Verenigde Naties naast CineMec moet 120 kamers en een skybar op het dak krijgen.

Plannen hotel Ede Jaap Venendaal gepresenteerd

De presentatie van de plannen van het nieuwe hotel van Jaap Venendaal wordt gemeld door EdeStad.nl. Wanneer de bouw van het nieuwe complex naast CineMec in Ede van start gaat, is nog niet bekend.

Om de bouw mogelijk te maken, is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Een woordvoerder van de gemeente meldt in het artikel dat zo snel mogelijk moet worden gestart met een bestemmingsplanprocedure. Dan moet ook duidelijk worden waar het gebouw precies komt te staan.

Het nieuwe hotel moet 120 kamers gaan krijgen. Bovendien wordt op het dak een skybar gerealiseerd, die uitzicht heeft over de Gelderse Vallei.

Venendaal heeft nog geen naam voor het futuristisch ogende hotel. Iedereen kan tot 31 maart suggesties mailen naar info@jaapvenendaal.nl. De winnaar krijgt een nacht voor twee personen aangeboden. Tot nu toe ontving de hotelier al zo’n tweehonderd suggesties.

Omwonenden hebben volgens EdeStad weinig bezwaren tegen de komst van het nieuwe hotel. De enige geuitte vrees is parkeeroverlast in de buurt, maar Venendaal laat weten dat bij het hotel voldoende parkeergelegenheid wordt gerealiseerd.

Reageer op dit artikel