nieuws

Carrière-evenement bij Nederlandse Hilton Hotels

Hotel

Nederlandse Hilton hotels nemen deel aan Careers@Hilton Live, een groot carrière-evenement van Hilton Worldwide. De komende weken vinden er meer dan driehonderd evenementen plaats bij meer dan honderd Hilton Worldwide-hotels verspreid over 25 landen.

Carrière-evenement bij Nederlandse Hilton Hotels

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Hilton Worldwide dit initiatief houdt. Doel is om aandacht te vragen voor de carrièremogelijkheden in de horeca.

De Nederlandse Hilton hotels organiseren activiteiten om de jonge generatie te inspireren voor een een loopbaan in de hotelbranche. Ze houden diverse evenementen waarvoor studenten in de verschillende hotels worden uitgenodigd voor praktische tips en advies. Tevens delen teamleden hun persoonlijke ervaring op scholen in de omgeving.

Reageer op dit artikel