nieuws

Dirk-Jan Doek naar Hampton by Hilton Hoofddorp

Hotel

Dirk-Jan Doek gaat het eerste Hampton by Hilton hotel leiden. Het driesterrenhotel wordt deze of volgende maand geopend en zit recht tegenover het station van Hoofddorp. Dirk-Jan Doek is afkomstig van het Hampshire Hotel in Emmen.

Dirk-Jan Doek naar Hampton by Hilton Hoofddorp

Dirk-Jan Doek wordt in Emmen opgevolgd door Marijke Maatkamp. Maatkamp was sales manager in Emmen. Dirk-Jan Doek meldt op LinkedIn dat het Hampton by Hilton Amsterdam Schiphol opent in het ‘tweede kwartaal 2013’. Het hotel is gelegen recht tegenover het station van Hoofddorp en heeft 181 kamers.

Een tweede Hampton by Hilton hotel komt er in Amsterdam aan de Arena Boulevard. In stadsdeel Zuidoost komt een Hampton met 260 kamers in een voormalig kantoorpand. Ook dit hotel wordt binnenkort geopend. Beide hotels nemen nu echter nog geen reserveringen aan.

Reageer op dit artikel