nieuws

Groot Warnsborn introduceert ‘Old School style’ vergaderen

Hotel

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem lanceert het ‘Old School style’ vergaderen. Een combinatie van vergaderen zonder desktopapparaten en eventueel met een wandelcoach.

Groot Warnsborn introduceert ‘Old School style’ vergaderen

Het Arnhemse Landgoed Groot Warnsborn, dat bestaat uit hotel, restaurant en oranjerie, biedt verschillende arrangementen rond het ‘Old School style’ vergaderen.

Hieronder verstaan ze het ‘gewoon met elkaar in gesprek gaan, communiceren en inspireren. Niet High Tech maar Low Tech en zelf No Tech’, laten de uitbaters via een persbericht weten. Ze verwijzen naar onderzoeken van de IMEX Group waarin is aangetoond dat face-to-face bijeenkomsten 30 procent meer effect hebben om ideeën te genereren.

Butler
De vergadergasten leveren na binnenkomst hun mobiele telefoons en laptops in. Het horecabedrijf zorgt voor de catering: een lunch in het bos met soep, broodjes, fruit en een toetje. Aan het einde van de dag kunnen gasten gaan klootschieten in het bos.

Dit ‘Old School Vergaderarrangement’ kost €60 per persoon en is uit te breiden met diner, overnachting, dagvoorzitter, brainstormcoach, wandelcoach of een workshop ‘Hoe heurt het eigenlijk’ door een butler.
Vergaderen zonder desktopapparaten wordt ook wel topless vergaderen genoemd. Sinds enkele jaren is het in opmars. Kloosterhotel ZIN in Vught biedt het aan in combinatie met meditatie.

Reageer op dit artikel