nieuws

Hotel Thermen Bussloo in juni weer open

Hotel

Hotel Thermen Bussloo wil vanaf 10 juni weer gasten ontvangen. Dag en nacht wordt gewerkt aan het herstellen van de schade, die ontstond na de brand op donderdag 28 maart. Het hotel van het wellness- en saunacomplex was op dat moment pas een half jaar open.

Hotel Thermen Bussloo in juni weer open

Een half jaar na de opening staat Hotel Thermen Bussloo weer in de steigers en lopen binnen in plaats van gasten tientallen werklieden rond, zo schrijft De Stentor op de website.

In ploegen wordt dag en nacht gewerkt om alles weer in orde te krijgen en de deadline van 10 juni te halen, de dag dat de deuren van het hotel weer moeten openen.

Oorzaak brand

De Stentor schrijft dat de directie van Thermen Bussloo twee weken later ‘werkzaamheden op het dak’ nog steeds als oorzaak van de brand noemt. Ook over de omvang van de schade in euro’s kunnen nog geen uitspraken worden gedaan.

In het artikel wordt woordvoerder Lianda van Dam geciteerd. Zij meldt dat de heropening van het hotel ‘waarschijnlijk  geen grote happening wordt’. In september 2012 verrichte Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo de opening van het hotel, dat 72 kamers telt.

Restaurant

De ambitie is om restaurant Intens al in de tweede week van mei weer te openen. De eetgelegenheid heeft zich verbonden aan het culinaire evenement Preuvenement, dat 10 mei plaatsvindt.

Reageer op dit artikel