nieuws

Hotel V opent tweede locatie in Amsterdam

Hotel

Hotel V heeft een tweede hotel geopend in Amsterdam. Er was al een vestiging aan de Weteringschans en daar is afgelopen week Nesplein bijgekomen. Hotel V Nesplein is een boetiekhotel met vier sterren en gevestigd in het voormalige Vlaams Cultureel Centrum.

Hotel V opent tweede locatie in Amsterdam

Hotel V heeft afgelopen week een nieuwe vestiging geopend aan de Nes in Amsterdam, zo schrijft Vastgoedmarkt op de website. Het voormalige Vlaams Cultureel Centrum is volledig getransformeerd en beschikt nu over 43 kamers.

Nesplein is een boetiekhotel met vier sterren en gevestigd aan de Nes, een gebied in de hoofdstad dat volop in ontwikkeling is. Recent betrok onder andere NRC Media een pand aan het Rokin, met op de begane grond een eigen horecagelegenheid.

Foto: website Hotel V Nesplein

Reageer op dit artikel