nieuws

Nog 257 Amsterdamse hotels hebben kamers

Hotel

Een dag voor de troonswisseling zijn er in Amsterdam nog 257 hotels die kamers beschikbaar hebben. ‘Dat is anders dan voorgaande jaren op 30 april. De afgelopen twintig jaar waren de hotels in Amsterdam vol en hadden we altijd een goede Koninginnedag’, aldus bestuurslid Hans Vugts van Amsterdamse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland tegenover het ANP.

Nog 257 Amsterdamse hotels hebben kamers

Volgens Hans Vugts – die zelf general manager is van hotel Casa 400 in de hoofdstad – trok de belangstelling voor kamers afgelopen weekeinde een klein beetje aan, want zaterdag waren er nog 267 hotels die kamers beschikbaar hadden. Zelfs de luxe hotels in de omgeving van de Dam hebben nog kamers vrij.

Vrijdagochtend 26 april meldde hotelprijsvergelijker Trivago dat het goed gaat in Amsterdam en dat de hoofdstad deze maand zelfs de grootste stijger is van Europa.

In een reactie meldde Vugts diezelfde dag al dat het helemaal niet zo goed gaat in de hoodstad als Trivago doet voorkomen en dat er nog gewoon kamers beschikbaar zijn en tegen nette prijzen.

Bron: ANP

Reageer op dit artikel