nieuws

Hotelactie Blokker en Golden Tulip fors uitgebreid

Hotel

De actie met hotelvouchers van winkelketen Blokker en Golden Tulip is fors uitgebreid. Werden er vorig jaar alleen vouchers voor twee nachten verkocht, dit jaar ook voor één nacht. Daarnaast is het aantal deelnemende Golden Tulip hotels opgeschroefd van16 naar 28. Eén overnachting kost 29,50 euro per persoon, inclusief ontbijt.

Hotelactie Blokker en Golden Tulip fors uitgebreid

De verkoop van de hotelvouchers bij Blokker is op 1 mei van start gegaan. De vouchers zijn te koop tot en met 26 mei. Verzilveren moet voor het einde van dit jaar. Eén voucher voor een nachtje weg voor twee personen kost 59 euro. Voor twee nachten weg betalen twee gasten 99 euro. Deze prijs is gelijk aan die van vorig jaar. Reserveringskosten worden niet in rekening gebracht, wel moet nog toeristenbelasting worden betaald in het hotel.

‘In principe is het aantal vouchers onbeperkt beschikbaar. Er doen 28 hotels mee aan de actie en de vouchers zijn het hele jaar geldig,’ zegt Joost Ligthart van EHP Hotels. EHP heeft zes Golden Tulip Hotels in eigendom die meedoen aan de voucheractie met Blokker. Een exact aantal verkochte vouchers kan Ligthart niet noemen. Tussen de 10.000 en 18.000 stuks. Tot nu toe gaan die voor twee nachten het hardst. We zijn dit jaar voor het eerst met de vouchers voor één nacht begonnen omdat mensen er om vroegen.’

Dit jaar doet voor het eerst ook een hotel in Duitsland mee, Tulip Inn Roadhouse Kirchheim in Kirchheim. Golden Tulip en Blokker houden de actie dit jaar voor de tweede keer.

Reageer op dit artikel