nieuws

Maastricht in top-100 congressenranglijst

Hotel

Na Amsterdam en Rotterdam staat nu ook Maastricht in de top-100 van op de wereldranglijst van internationale non-corporate congressen. Stond Maastricht nog op de 132ste plek in 2011, in 2012 klom de stad en regio naar de 94ste plek.

Maastricht in top-100 congressenranglijst

Een en ander blijkt uit het jaarlijkse rapport van de International Congress and Convention Association (ICCA). Het gaat hierbij om congressen met minimaal vijftig deelnemers, die worden georganiseerd op een reguliere basis en zich tussen tenminste drie landen bewegen.

Wethouder John Aarts van Maastricht zegt verheugd te zijn. ‘Dit resultaat toont aan dat MECC Maastricht kan bouwen op een stevig fundament. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe elan in combinatie met de onlangs herstelde verbinding met de stad meer mooie resultaten op zal leveren’, aldus Aarts.

Reageer op dit artikel